verlaagd btw-tarief

Wijziging regels verlaagd btw-tarief bij werkzaamheden aan woningen

20-12-2013

Per 1 januari 2014 zijn de regels gewijzigd voor het toepassen van het 6%-tarief bij isolatiewerkzaamheden aan woningen. Daarnaast is de toepassing van het 6%-tarief voor arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen verlengd tot 1 januari 2015.

Isolatiewerkzaamheden

De regels voor het toepassen van het 6%-tarief voor het energiebesparend isoleren van  vloeren, muren en daken bij woningen ouder dan 2 jaar zijn per 1 januari 2014 als volgt gewijzigd:

  • U mag het 6%-tarief toepassen op de arbeidskosten van het aanbrengen van (isolatie)glas.
  • U mag het 6%-tarief niet meer toepassen op de isolatiematerialen die u hebt gebruikt bij de isolatiewerkzaamheden.

Arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen

Het 6%-tarief voor arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen die ouder zijn dan 2 jaar is verlengd tot 1 januari 2015.


Kerst vakantie 2013!!!

De kerst vakantie staat weer voor de deur! ( 23 December t/m 3 Januari)

In deze periode zijn wij uiteraard wel bereikbaar voor spoedgevallen. U kunt ons telefonisch of per mail bereiken. Deze gegevens kunt u terug vinden op onze contact pagina.

Gebr. Peters Dak en Renovatie Wenst u alvast fijne feestdagen en de beste wensen voor 2014 toe…


Bouwvak Vakantie 2013!!!!!

De Bouwvak vakantie staat weer voor de deur! ( 15 juli t/m 2 augustus)

In deze periode zijn wij uiteraard wel bereikbaar voor spoedgevallen. U kunt ons telefonisch of per mail bereiken. Deze gegevens kunt u terug vinden op onze contact pagina.

Gebr. Peters Dak en Renovatie Wenst u alvast een prettige vakantie toe…


BTW-verlaging in werking

Verlaagd BTW tarief op arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen. De BTW-maatregel gaat in op 1 maart en is één jaar van kracht. Staatssecretaris Weekers: ‘Met deze maatregel verwachten we mensen over de streep te trekken te investeren in huis en tuin. Bij de eerdere btw-verlaging waren in mijn ogen nog te veel zaken uitgesloten. Daarom wordt dit keer het verlaagde tarief ruimer toegepast.’

Het hele artikel lezen »


Nieuwe website Gebr. Peters Dak & Renovatie is online

Beste bezoekers,

Het heeft even geduurd, maar Gebr. Peters Dak & Renovatie heeft een nieuwe website! Via deze weg willen wij u een nog betere service aan kunnen bieden, door hier te vertellen wie wij zijn, wat wij doen, meerdere contact mogelijkheden aan te bieden en natuurlijk gave foto’s van ons werk te laten zien.

Het hele artikel lezen »